OM OSS

Personuppgifter i samband med annonser

För att underlätta ansökningsprocessen till vissa utbildningar erbjuder vi ibland möjlighet att ansöka eller skicka in intresseanmälningar direkt i annonser i sociala medier.

När du lämnar personlig information till oss i form av till exempel kontaktuppgifter under en kampanj i sociala medier, används dessa enbart för att kunna administrera din ansökan eller för att kunna kontakta dig i samband med din intresseanmälan. Den personliga information du anger i annonserna kommer inte att ges ut till utomstående utan ditt godkännande.

Om du inte blir antagen till kursen du sökt till eller om du väljer att tacka nej till en erbjuden plats raderas dina personuppgifter från våra register. Om du blir antagen och tackar ja till din erbjuda utbildningsplats gäller villkoren som finns samlade under Studerandes rättigheter här på hemsidan.

Om du har några frågor om hur vi hanterar dina personuppgifter under en annonsering i sociala medier är du välkommen att höra av dig till vår kommunikatör på ylva.nordgren@vaddo.fhsk.se

Share This