OM OSS

Jobba hos oss på Väddö folkhögskola!

Väddö folkhögskola har varit arbetsgivare i Roslagen sedan 1879 och här samarbetar många olika yrkesroller; allt från lärare och administrativ personal till vaktmästare, rektorer och externa leverantörer. Vi håller ständigt utkik efter kompetent och engagerad personal, nedan kan du se om vi har några lediga tjänster för tillfället.

Om du inte hittar en ledig tjänst som passar dig uppmuntrar vi dig att skicka in en spontan ansökan. Skicka ansökan till: ansokan@vaddo.fhsk.se


 

Är du Väddö folkhögskolas nya Elevassistent?

Allmän kurs med hälsoprofil på Väddö folkhögskola vänder sig till vuxna som saknar betyg från grundskolan eller gymnasiet. Här studerar vi grundskole- och gymnasiegemensamma ämnen i en lugn och flexibel miljö nära naturen, där deltagarnas framtid och hälsa står i fokus. Vi kombinerar ämnesstudier med profilämnen så som träning, kost, självkänsla och självkännedom.
 

Vem vi söker

Nu söker vi en Elevassistent för att ytterligare stärka skolans pedagogiska lag. Dina arbetsuppgifter kommer att vara att stötta deltagare i skolarbetet och att hjälpa till med planering och struktur under studiedagen.

Vi vill att du har erfarenhet av att arbeta med människor med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Gymnasiekompetens krävs då du förväntas vara ett stöd i undervisningen och du måste vara helt svenskspråkig då undervisningen är på svenska. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av pedagogiskt arbete och är du bekant med folkhögskolans särart är det extra positivt. Som person ser vi att du är ansvarstagande, tydlig och tålmodig samt har lätt för att samarbeta med andra.
 

Om tjänsten

Din arbetsplats kommer att vara på Väddö folkhögskola, Grisslehamnsvägen 28 på Väddö. Tjänsten gäller en visstidsanställning på 75 % under 9 månader med chans till förlängning. Vi önskar att du kan börja omgående. Lön: fast månadslön, individuell lönesättning.

Skicka in din ansökan till Anna Leander via e-post: anna.leander@allmankurs.se Eventuella frågor besvaras via samma e-postadress.
 
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
 

Share This