OM OSS

Hem E Om oss E Borttappade intyg

Information om borttappade intyg

Om du har studerat på Väddö folkhögskola och har tappat bort ditt intyg kan du begära att få en kopia av originalet. Det går däremot inte att få ett nytt original. Vi tar ut en administrativ kostnad på 250 kr för att skicka ut intygskopior. Först när beloppet är betalt har vi möjlighet att skicka ut kopian.

OBS! Om du har studerade på Väddö folkhögskola innan höstterminen 2002, ska du vända dig till Regionarkivet Stockholm istället. Skolan ägdes av dåvarande landstinget fram till 2002, därmed finns samtliga intyg fram till och med vårterminen 2002 i deras arkiv.

 

Gör så här för att få en intygskopia

1. Kontakta Stiftelsen Väddö och Södertörns folkhögskolors IT-ansvarige, Pär Arfvidsson, via par.arfvidsson@sodertorn.fhsk.se och berätta att du vill ha en intygskopia. Ange ditt namn, personnummer och vilken utbildning du har studerat på. Han säkerställer skolans möjlighet att skicka ut kopian.

2. Betala beloppet (250 kr) antingen till SWISH: 123 212 74 88 eller via bankgiro 5424-3647. I betalningen anger du ditt namn samt ”intyg” som meddelande.

3. När du har genomfört betalningen återkopplar du till Pär och berättar att betalningen är genomförd, samt uppger din postadress. Han kommer sedan att skicka kopian på intyget till din angivna adress. Observera att det måste vara en fysisk adress och inte en e-postadress.