EXTERNA KURSER

Hem E Externa kurser

Externa kurser på Väddö folkhögskola

Externa kurser är kurser som är anordnade av en annan aktör än Väddö folkhögskola men som bedrivs i skolans lokaler. Här kan du se vilka externa kurser som ges på skolan just nu.

 
SBM logotyp

90-dagarprogrammet – är du redo för en inre resa?

Ibland fastnar vi i våra tankar och känslor. Då kan vi behöva extra vägledning och hjälp med att kartlägga för att förstå vad som påverkar oss. 90-dagarsprogrammet är ett mentalt och praktiskt självhjälpsprogram. Syftet med programmet är att du ska få handfasta verktyg som du sedan ska kunna använda för att komma vidare i din självutveckling.

90-dagarsprogrammet är 13 veckor långt och du går programmet tillsammans med andra i grupp. Programmet är en betalkurs (ej CSN-berättigad) som ges i Väddö folkhögskolas lokaler men som drivs av läraren och KBT-terapeuten Sandy Monteiro via företaget SBM Consulting Sweden.

Läs gärna mer och ansök till programmet på SBM Consulting Swedens hemsida.

 
SBM logotyp

Introduktionsutbildning KBT

Kognitiv beteendeterapi (KBT) är ett samlingsnamn för psykoterapier som fokuserar på tankar och beteenden för att minska psykologiska problem. Utbildningen riktar sig till yrkesverksamma som idag arbetar i någon form med bemötande av människor där samtal är ett viktigt verktyg.

Introduktionsutbildning KBT är ettårig och ges på halvtid (50%) och på distans med tio träffar. Programmet är en betalkurs (ej CSN-berättigad) som ges i Väddö folkhögskolas lokaler men som drivs av läraren och KBT-terapeuten Sandy Monteiro via företaget SBM Consulting Sweden.

Läs gärna mer och ansök till programmet på SBM Consulting Swedens hemsida.

 

VAD VÅRA STUDENTER SÄGER:

Citat 2

Kul och viktig kurs som ger ett sammanhang, kraft och inspiration att göra dom förändringar som är nödvändiga.

Kim, Ekohushåll – i teori och praktik

Citat 4

Den bästa terminen hittills i mitt liv!

Maria, Irländsk folkmusik

Citat 3

De viktigaste kunskaperna jag någonsin har fått och aldrig en tråkig stund! Och då har jag gått 7 år på universitetet, så jag vet vad jag pratar om.

Salma, Ekohushåll – i teori och praktik

Share This