• Allmän kurs Distans

  Vårterminen 2022

  Ansökan till VT22 öppnar under hösten

  Allmän kurs Distans vänder sig till dig som är studiemotiverad och som vill läsa in gymnasiekurser med målet att gå vidare till högre studier. Vi studerar på heltid och varvar självständiga studier med minst sex distansträffar per läsår. Välkommen med din ansökan.

 • Allmän kurs i Norrtälje

  Allmän kurs i Norrtälje

  Vårterminen 2022

  Ansökan för VT22 öppnar under hösten 2021

  Allmän kurs i Norrtälje är en utbildning för vuxna som vill läsa in motsvarande gymnasiekurser. Det är CSN-berättigade heltidsstudier på dagtid. Du studerar mellan 1-3 år, beroende på vad du har för tidigare erfarenhet. Välkommen!

 • Change course Väddö folkhögskola

  change course

  Autumn 2022

  The application will open during the spring

  Are you one of our 28 aspiring changemakers, crazy enough to think you can reform the world? (You can.) Change course is an education in social entrepreneurship. Our mission is to provide the dreamers of today with the tools they need to solve the problems of tomorrow.

 • Agenda 2030 akademin

  Höstterminen 2022

  Ansökan för HT22 öppnar under våren

  Agenda 2030 akademin är en ettårig halvtidsutbildning på distans i konsten att hantera globala problem med lokala lösningar och metoder. Under utbildningen ges sex obligatoriska kursträffar på Väddö folkhögskola för inspiration, diskussion och idéutbyte – allt med FN:s globala utvecklingsmål som utgångspunkt.

 • Akvaponiingenjör – YH-utbildning

  Höstterminen 2022

  Ansökan till läsåret 22/23 öppnar våren 2022

  Yrkeshögskoleutbildningen till akvaponiingenjör är helt unik i sitt slag i Sverige. Denna utbildning leder till ett yrke som odlingsspecialist inom akvaponiska system.

 • Ekohushåll – i teori och praktik

  Vårterminen 2022

  Deltidsutbildningen Ekohushåll – i teori och praktik ges på distans med åtta helgträffar under mars-december. Kursen vägleder dig genom ekohushållningens många olika kunskaper. Vi lär oss att gå från konsument till producent och skapar nya beteendemönster för en mer hållbar och meningsfull tillvaro.

  Ansök
 • Humorprogrammet

  Vårterminen 2022

  Drömmer du om att arbeta med humor? Då har du hittat rätt. I samarbete med House of Comedy ger Väddö folkhögskola en unik yrkesutbildning i komik. Utbildningen ges varje vårtermin på plats på Väddö folkhögskola.

  Ansök
 • Irländsk folkmusik

  Vårterminen 2022

  Ansökan för VT22 öppnar under hösten 2021

  Har du spelat ditt melodiinstrument i minst två år och är nyfiken på irländsk folkmusik? På Irländsk folkmusik får du fördjupa dig inom genren under en termin. Kursen är på halvtid (50%) och ges på distans med tre helgträffar på Väddö folkhögskola i natursköna Roslagen.

 • Humanistisk socialpedagog 1 år Väddö folkhögskola

  Humanistisk socialpedagog 1 år

  Höstterminen 2022

  Ansökan för läsåret 22/23 öppnar under våren 2022

  Denna distansutbildning är på ett år och riktar sig till er som har erfarenhet från yrkesområdet men som saknar adekvat utbildning. Med validering av de studerandes sedan tidigare förvärvad kunskap.

 • Humanistisk socialpedagog 2 år

  Vårterminen 2022

  Denna distansutbildning är på två år och riktar sig till er som har erfarenhet från yrkesområdet men som saknar adekvat utbildning. Med validering av de studerandes sedan tidigare förvärvad kunskap.

  Ansök
 • Skapa dig vidare

  Vårterminen 2022

  Ansökan för VT22 öppnar i höst

  Skapa dig vidare är en distansutbildning på halvtid med fyra obligatoriska träffar. Under kursen får du lära dig om kreativt skapande, ayurveda (indisk medicin) och yoga för personlig utveckling och återhämtning. Du behöver inga förkunskaper.

 • Skapa dig vidare – fördjupning

  Vårterminen 2022

  Ansökan för VT22 öppnar i höst

  Skapa dig vidare – fördjupning är en fördjupning i de kunskaper du lärde dig i Skapa dig vidare. Du måste därmed ha gått Skapa dig vidare för att kunna gå denna fördjupningskurs. Kursen är en distansutbildning på halvtid med tre obligatoriska träffar på skolan.

 • Etableringskurs

  Målgruppen för utbildningen är personer som omfattas av etableringsuppdraget enligt lagen om etableringsinsatser för vissa nyanlända invandrare och som har en pågående etableringsplan. Personer med kort utbildningsbakgrund prioriteras. Det är Arbetsförmedlingen som beslutar vem som ska delta i utbildningen.

 • SMF

  Väddö folkhögskola, i samarbete med Arbetsförmedlingen, inbjuder till en spännande och utvecklande 13 veckors SMF-kurs. Ansök till kursen via din handläggare på arbetsförmedlingen.

Share This