• Hälsopedagog+ på Väddö fölkhogskola

  Hälsopedagog+

  Höstterminen 2019

  Hälsopedagog+ är en hälsoutbildning med valfrihet. Du kan välja tre olika längder på din utbildning, beroende på vad du har för mål för framtiden. Studera till diplomerad Hälsoinspiratör (1 år), certifierad Personlig tränare och/eller Kostrådgivare (1,5 år) eller examinerad Hälsopedagog (2 år).

  Ansök
 • Allmän kurs i Solna

  Höstterminen 2019

  Allmän kurs i Solna är en utbildning för vuxna som vill läsa in grundskole- och/eller gymnasiekurser. Det är CSN-berättigade heltidsstudier på dagtid. Du studerar mellan 1-3 år, beroende på vad du har för tidigare erfarenhet. Välkommen!

  Ansök
 • Allmän kurs i Norrtälje

  Allmän kurs i Norrtälje

  Höstterminen 2019

  Allmän kurs i Norrtälje är en utbildning för vuxna som vill läsa in grundskole- och/eller gymnasiekurser. Det är CSN-berättigade heltidsstudier på dagtid. Du studerar mellan 1-3 år, beroende på vad du har för tidigare erfarenhet. Välkommen!

  Ansök
 • Allmän kurs Distans

  Höstterminen 2019

  Allmän kurs Distans är en flexibel och modern utbildning. Kursen vänder sig till dig som vill läsa in gymnasiekurser på ett smidigt sätt. Utbildningen gäller CSN-berättigade heltidsstudier för dig över 18 år. Välkommen med din ansökan!

  Ansök
 • Kost- och hälsocoach

  Kost- och hälsocoach

  Höstterminen 2019

  Att arbeta som Kost- och Hälsocoach innebär att kunna stötta och motivera människor som vill göra en livsstilsförändring. För en kost och hälsocoach är det lika viktigt att kunna leda ett motiverande samtal som att ha god kunskap i hälsa, kost och fysisk aktivitet.

  Ansök
 • Change course Väddö folkhögskola

  change course

  Höstterminen 2019

  change course är en entreprenörskapsutbildning för samhällsförbättrare där du får verktygen för att skapa en positiv förändring. Sök till år 1: The Changemaker's Toolbox genom att fylla i pdf-formuläret på kurssidan.

  Ansök
 • Humorprogrammet

  Vårterminen 2020

  Drömmer du om att arbeta med humor? Då har du hittat rätt. I samarbete med House of Comedy startar Väddö folkhögskola en unik yrkesutbildningen i komik.

  Ansök
 • Humanistisk socialpedagog 2 år

  Vårterminen 2020

  Ansök senast 30 november 2019

  Denna distansutbildning är på två år och riktar sig till er som har erfarenhet från yrkesområdet men som saknar adekvat utbildning. Med validering av de studerandes sedan tidigare förvärvad kunskap.

  Ansök
 • Lärarassistent på Väddö folkhögskola

  Lärarassistent

  Höstterminen 2018

  Sista ansökningsdag har passerat

  Det behövs fler vuxna inom skolan och lärarna måste få mer tid till att fokusera på det pedagogiska. Här kommer du som lärarassistent in i bilden. Du fungerar som lärarens förlängda arm och hjälper till att skapa en lugn och trygg skolgång för eleverna. Du ansöker via din handledare på Arbetsförmedlingen, eller via länken nedan.

 • Etableringskurs

  Målgruppen för utbildningen är personer som omfattas av etableringsuppdraget enligt lagen om etableringsinsatser för vissa nyanlända invandrare och som har en pågående etableringsplan. Personer med kort utbildningsbakgrund prioriteras. Det är Arbetsförmedlingen som beslutar vem som ska delta i utbildningen.

 • SFI

  På Väddö folkhögskola kan du läsa SFI. SFI (Svenska för invandrare) är till för dig som inte har svenska som modersmål, och som vill lära dig grunderna i det svenska språket. Att studera på SFI är gratis. Du ansöker via din hemkommun.

Share This