• Hälsopedagog+ på Väddö fölkhogskola

  Hälsopedagog

  Höstterminen 2020

  Den tvååriga utbildningen Hälsopedagog är till för dig som vill främja friskvård och som vill arbeta professionellt med hälsa ur ett helhetsperspektiv nära naturen. Målet för utbildningen är att du ska kunna verka inom olika hälsoområden.

  Ansök
 • Allmän kurs i Norrtälje

  Allmän kurs i Norrtälje

  Höstterminen 2020

  Allmän kurs i Norrtälje är en utbildning för vuxna som vill läsa in grundskole- och/eller gymnasiekurser. Det är CSN-berättigade heltidsstudier på dagtid. Du studerar mellan 1-3 år, beroende på vad du har för tidigare erfarenhet. Välkommen!

  Ansök
 • Allmän kurs Distans

  Höstterminen 2020

  Allmän kurs Distans är en flexibel och modern utbildning. Kursen vänder sig till dig som vill läsa in gymnasiekurser på ett smidigt sätt. Utbildningen gäller CSN-berättigade heltidsstudier för dig över 18 år. Välkommen med din ansökan!

  Ansök
 • Kost- och hälsocoach

  Kost- och hälsocoach

  Höstterminen 2020

  Att arbeta som Kost- och Hälsocoach innebär att kunna stötta och motivera människor som vill göra en livsstilsförändring. För en kost och hälsocoach är det lika viktigt att kunna leda ett motiverande samtal som att ha god kunskap i hälsa, kost och fysisk aktivitet.

  Ansök
 • Change course Väddö folkhögskola

  change course

  Höstterminen 2020/Autumn 2020

  change course är en entreprenörskapsutbildning för samhällsförbättrare där du får verktygen för att skapa en positiv förändring. Sök till år 1: The Changemaker's Toolbox genom att fylla i pdf-formuläret på kurssidan.

  Ansök
 • Humorprogrammet

  Vårterminen 2020

  Sista ansökningsdag har passerat

  Drömmer du om att arbeta med humor? Då har du hittat rätt. I samarbete med House of Comedy startar Väddö folkhögskola en unik yrkesutbildningen i komik.

 • Humanistisk socialpedagog 2 år

  Vårterminen 2020

  Sista ansökningsdag har passerat

  Denna distansutbildning är på två år och riktar sig till er som har erfarenhet från yrkesområdet men som saknar adekvat utbildning. Med validering av de studerandes sedan tidigare förvärvad kunskap.

 • Skapa dig vidare

  Vårterminen 2020

  Sista ansökningsdag har passerat

  Skapa dig vidare är en distansutbildning på halvtid med fyra obligatoriska träffar. Under kursen får du lära dig om kreativt skapande, ayurveda (indisk medicin) och yoga för personlig utveckling och återhämtning. Du behöver inga förkunskaper.

 • Ekohushåll – i teori och praktik

  Vårterminen 2020

  Deltidsutbildningen Ekohushåll – i teori och praktik ges på distans med nio helgträffar mars-dec. Kursen vägleder dig genom ekohushållningens många olika kunskaper. Vi lär dig hur du går från konsument till producent och visar hur du skapar nya beteendemönster för en mer hållbar och meningsfull tillvaro.

  Ansök
 • Etableringskurs

  Målgruppen för utbildningen är personer som omfattas av etableringsuppdraget enligt lagen om etableringsinsatser för vissa nyanlända invandrare och som har en pågående etableringsplan. Personer med kort utbildningsbakgrund prioriteras. Det är Arbetsförmedlingen som beslutar vem som ska delta i utbildningen.

 • SFI

  På Väddö folkhögskola kan du läsa SFI. SFI (Svenska för invandrare) är till för dig som inte har svenska som modersmål, och som vill lära dig grunderna i det svenska språket. Att studera på SFI är gratis. Du ansöker via din hemkommun.

 • SMF

  Väddö folkhögskola, i samarbete med Arbetsförmedlingen, inbjuder till en spännande och utvecklande 13 veckors SMF-kurs. Ansök till kursen via din handläggare på arbetsförmedlingen.

Share This