• Hälsopedagog+ på Väddö fölkhogskola

  Hälsopedagog+

  Höstterminen 2019

  Hälsopedagog+ är en hälsoutbildning med valfrihet. Du kan välja tre olika längder på din utbildning, beroende på vad du har för mål för framtiden. Studera till diplomerad Hälsoinspiratör (1 år), certifierad Personlig tränare och/eller Kostrådgivare (1,5 år) eller examinerad Hälsopedagog (2 år).

  Ansök
 • Allmän kurs i Solna

  Vårterminen 2019

  Ansök snarast

  Allmän kurs i Solna är en utbildning för vuxna som vill läsa in grundskole- och/eller gymnasiekurser. Det är CSN-berättigade heltidsstudier på dagtid. Du studerar mellan 1-3 år, beroende på vad du har för tidigare erfarenhet. Välkommen!

  Ansök
 • Allmän kurs i Norrtälje

  Allmän kurs i Norrtälje

  Vårterminen 2019

  Allmän kurs i Norrtälje är en utbildning för vuxna som vill läsa in grundskole- och/eller gymnasiekurser. Det är CSN-berättigade heltidsstudier på dagtid. Du studerar mellan 1-3 år, beroende på vad du har för tidigare erfarenhet. Välkommen!

  Ansök
 • Allmän kurs Distans

  Höstterminen 2019

  Allmän kurs Distans är en flexibel och modern utbildning. Kursen vänder sig till dig som vill läsa in gymnasiekurser på ett smidigt sätt. Utbildningen gäller CSN-berättigade heltidsstudier för dig över 18 år. Välkommen med din ansökan!

  Ansök
 • Kost- och hälsocoach

  Kost- och hälsocoach

  Höstterminen 2019

  Att arbeta som Kost- och Hälsocoach innebär att kunna stötta och motivera människor som vill göra en livsstilsförändring. För en kost och hälsocoach är det lika viktigt att kunna leda ett motiverande samtal som att ha god kunskap i hälsa, kost och fysisk aktivitet.

  Ansök
 • Skapa dig vidare

  Vårterminen 2019

  Sista ansökningsdag har passerat

  Skapa dig vidare är en distansutbildning på halvtid med fyra fysiska träffar. Under kursen får du lära dig om bild- och symbolarbete både för personlig utveckling och som återhämtning. Du behöver inga förkunskaper.

  Ansök
 • Humanistisk socialpedagog 1 år Väddö folkhögskola

  Humanistisk socialpedagog 1 år

  Höstterminen 2019

  Denna distansutbildning är på ett år och riktar sig till er som har erfarenhet från yrkesområdet men som saknar adekvat utbildning. Med validering av de studerandes sedan tidigare förvärvad kunskap.

  Ansök
 • Humanistisk socialpedagog 2 år

  Vårterminen 2019

  Sista ansökningsdag har passerat

  Denna distansutbildning är på två år och riktar sig till er som har erfarenhet från yrkesområdet men som saknar adekvat utbildning. Med validering av de studerandes sedan tidigare förvärvad kunskap.

  Ansök
 • Kemiskt beroende/missbruk och medberoende på Väddö folkhögskola

  Kemiskt beroende / Missbruk och medberoende

  Höstterminen 2018

  Kursen är fullsatt

  Kursen ger grundläggande kunskap om missbruk/kemiskt beroende, medberoende och olika beroendeframkallande medel. Vidare ger kursen kunskaper kring fysiska, psykiska och sociala konsekvenser av missbruk.

  Ansök
 • Lärarassistent på Väddö folkhögskola

  Lärarassistent

  Höstterminen 2018

  Det behövs fler vuxna inom skolan och lärarna måste få mer tid till att fokusera på det pedagogiska. Här kommer du som lärarassistent in i bilden. Du fungerar som lärarens förlängda arm och hjälper till att skapa en lugn och trygg skolgång för eleverna. Du ansöker via din handledare på Arbetsförmedlingen, eller via länken nedan.

  Ansök
 • Etableringskurs

  Målgruppen för utbildningen är personer som omfattas av etableringsuppdraget enligt lagen om etableringsinsatser för vissa nyanlända invandrare och som har en pågående etableringsplan. Personer med kort utbildningsbakgrund prioriteras. Det är Arbetsförmedlingen som beslutar vem som ska delta i utbildningen.

 • SFI

  På Väddö folkhögskola kan du läsa SFI. SFI (Svenska för invandrare) är till för dig som inte har svenska som modersmål, och som vill lära dig grunderna i det svenska språket. Att studera på SFI är gratis. Du ansöker via din hemkommun.

Share This