• Hälsopedagog

  Höstterminen 2018

  En kurs med betoning på helhetssyn och befrämjande hälsoarbete, hälsopromotion. Efter 2 år kan du bl.a. arbeta med hälsovägledning, kostrådgivning, stresshantering, avslappning, massage, styrkeinstruktion, motions- och friluftsaktiviteter och tobaksavvänjning.

  Ansök
 • Friluft och träning på Väddö folkhögskola

  Friluft och träning

  Vårterminen 2019

  En kurs för dig som vill lära dig mer om friluftsliv och naturen som kraftkälla både för egen del och i arbete med andra människor. Nyckelord i kursen är friluftskunskap, personlig utveckling, stresshantering och hållbar utveckling.

  Ansök
 • Kost- och hälsocoach

  Höstterminen 2018

  Att arbeta som Kost- och Hälsocoach innebär att kunna stötta och motivera människor som vill göra en livsstilsförändring. För en kost och hälsocoach är det lika viktigt att kunna leda ett motiverande samtal som att ha god kunskap i hälsa, kost och fysisk aktivitet. Kursens har sin tyngdpunkt i hälsa och hållbar utveckling.

  Ansök
 • Humanistisk socialpedagog distans

  Vårterminen 2018

  Ansök senast den 15 december 2017

  Denna distansutbildning är på två år och riktar sig till er som har erfarenhet från yrkesområdet men som saknar adekvat utbildning. Med validering av de studerandes sedan tidigare förvärvad kunskap.

  Ansök
 • Etableringskurs

  Målgruppen för utbildningen är personer som omfattas av etableringsuppdraget enligt lagen om etableringsinsatser för vissa nyanlända invandrare och som har en pågående etableringsplan. Personer med kort utbildningsbakgrund prioriteras. Det är Arbetsförmedlingen som beslutar vem som ska delta i utbildningen.

 • Allmän kurs

  Vårterminen 2018

  22 mars

  Allmän Kurs är till för dig som vill få bättre kunskaper samtidigt som den ger behörighet till högre studier. Till dig som vill göra en omstart i livet eller kanske bara vill utbilda dig för din egen skull.

  Ansök
 • SMF

  Väddö folkhögskola, i samarbete med Arbetsförmedlingen, inbjuder till en spännande och utvecklande 13 veckors SMF-kurs. SL-kort ingår. Kursen är kostnadsfri och vänder sig i första hand till dig som inte har fullständigt gymnasiebetyg. Antagning till kursen görs via arbetsförmedlingen.

Share This